Christoffer

Christoffer blir 25år gammal iår.
Den här helgen åkte han till jobbet klockan 05:30 på fredagen och kom hem typ 20:00 på söndagen med sköna minnesluckor och bakfullare än bakfullast, om han inte fortfarande var full? vem vet? 
Han brände så mycket pengar att han redan längtar efter den 25:e och han har en jävla tur att han inte sitter i häktet någonstans i Finland, Stockholm eller västerås. Imorse åkte han till jobbet skakig och svettig, det var antagligen den värsta dagen i hans liv. Hans kläder ligger kvar på råby och hans nyinköpta solbrillor och kepa ligger kvar på en färja. Kepsen kastade han in på en toalett för han fick för sig att han var ful och givetvis var det kepsens fel. Solbrillorna ligger nog i polen varifrån dom blev utkastade med buller och bong, han kan verkligen inte minnas varför och han förstog nog inte varför heller men när jag började käfta med vakterna tyckte en vän att han skulle lugna ner sig, dom hade tydligen hotat med att ringa polisen. Mobilen hans har börjat funka hyfsat som den ska efter den där duschen han tydligen tog med kläderna på. Han har svaga minnen från kvällen i västerås, han minns lite svagt att han bråkade med en jobbarpolares bror men han minns också att han bjöd denne på en drink sen vilket får det att kännas hyffsat ändå. Han träffade en del jobbar polare men är inte riktigt säker på hur många och vilka, han vet bara att dom flesta på jobbet redan visste att han skulle vara sliten när han kom dit..
Han är iaf lite glad över en sak, att han inte gjorde något med den där minst 50åriga kärringen som tok-raggade på honom och talade om att hennes man inte var några problem eftersom han inte var på båten, han minns att han för en stund tänkte att var man borde göra det men en dubbelt så gammal och gift kvinna men kom tydligen bättre tankar... Dom där bättre tankarna var nog det positivaste på hela helgen.. Att han dök upp på restaurang besöket med familjen i fredags lagom glad i hatten känns också rätt pissigt, han tror han skötte sig rätt bra men har något minne av att hans Mamma sa något istil med "det är ju helt otroligt att man ska behöva skämmas".

Hursomhelst tänker Christoffer ta tillvara på det faktum att han fyller 25 iår och att han uppenbarligen inte kan bete sig när han dricker alkohol... Det blir en paus nu igen, antagligen en lång sådan också. De senaste dygnet har han känt sig rätt värdelös och att hans liv redan är förstört men nu känns det lite bättre med den saken, folk glömmer saker, tiden reparerar saker och han vill ju ha förändring mer än någonsin nu så det kan ju sluta hyfsat det här. Bakfyllan börjar släppa också, han är nog helt återstäld på onsdag.

Har jag något fel i huvudet?

"Ställ inte frågan om svaret är givet"

Kommer hålla mig jävligt nykter ett bra tag framöver. Om jag inte kan börja bete mig snart så överlever jag inte länge till.

Kanske borde berätta något om helgen men pallar inte det just nu.

Livet kan vara härligt ibland men just idag har jag svårt att något som helst ljus..

Heja! Heja!

I´m lovin´ it!

Den här dagen har varit den bästa arbetsdagen på länge, jag har varit lyckligast i världen typ hela dagen. Hade i princip kunnat jobbat gratis (om det inte vore för att man har räkningar att betala och att maten inte kommer själv och sätter sig på bordet). Det har inte ens varit "korkad tom och glad" glädje utan helt spontan och ren glädje... Sen nu helt plötsligt blev det en djupdykning, lusten till allt jag tänkt göra idag bara dog ut och allt positivt förvandlades till ångest. Började fundera lite på hur fan det kunde gå till, jag menar solen lyser ju fortfarande, men så kom jag på att jag sov mindre än fyra timmar inatt och att jag antagligen bränt alla mina Dopaminer för dagen genom att gå runt och vara så satans lycklig. Haha..
Det är kul att se hur ens levnadsmönster och ens hälsosamma och ohälsasamma perioder kan ha så stor påverkan på hur man mår. Jag är iaf glad över att första delen av dagen var så fuckin´ great! och har bestämt mig för att bara chilla resten av dagen så jag kommer isäng tidigt och kanske kan klara av att vara lycklig heeela dagen imorn.. Nu blir jag glad igen, bara utav tanken..

K ringde precis, han skulle komma förbi å hjälpa mig med chillandet och det är ju roligare att göra ingenting när man är två... Jag tror fan det blir att packa ihop den fina guld/röda filten och datorn för att hoppa över balkongräcket och lägga sig i gräset med lite sweet music.. Livet är bra mysigt ändå.. Jag älskar det <--- Skrev det där bara för att få andvända ordet älskar, det är fint ord som man sällan får tillfälle att bruka.. Älskar älskar älskar...


Söndag måndag...

Som vanligt är det extra svårt att gå å lägga sig på Söndagskvällen. Blir tungt att gå upp 05 imorgon och har fått strikta uppmaningar av en god vän att inte försova mig, jag gör inte det så ofta nu för tiden och ska försöka undvika det imorn med.
Den här bakis dagen blev en riktig livsnjutar dag till slut. Det började med att Matte B plingade på dörren och vi begav oss ut i fina vädret och köpte en engångsgrill och lite "korv". Det kändes jävligt skönt att ligga uppe på kullen och blunda en stund, snacka lite skit och trycka en jävla massa korv som svaldes ner med kvarglömd öl från festen igår.. En liten paus som behövdes.
Efter grillen hookade vi med Mälis påvägen hem till mig, K dök också upp sen och det kändes skönt att ha några själar i lägenheten även om jag fokuserad på skissandet och inte var så social...
Bättre kunde inte dagen bli... Nu återstår det bara att fightas med sömnlösheten men vi har bråkat förut så inom en timma borde det vara avklarat!

gjod nass!

p.s. Hann med att se klart sista avsnitten utav Dexter, jäävligt bra serie det där!

Tidigt tackade han för sig!

Herr Ågren har tackat för sig och gått hem, huvudverken börjar lätta (lite iaf). Så nu ska jag sticka ut huvudet på balkongen för att kunna säga att jag varit ute i solen idag, sen måste jag verkligen skissa ihop något!!

Sån bakis låt va

Sug kuk!

Skulle behöva ett påkslag i skallen nu, har sjuk huvudvärk och Herr Ågren gör ju inte saken bättre. Han hatar mig idag, verkligen hatar! ska se om iprenmannen och lite rester från "festen" kan driva ut honom. Saker som han härjar om brukar ju kännas lite lättare när fysiken balanserasupp.
Fest... Jag hade alltså nån typ utav fest igår, fest för jobbarpolare, hade jag kunnat tänka på annat än en enda sak hela kvällen hade det säkert kunna vart trevligt, men nu kunde jag ju alltså inte det så jag nöjer mig att kalla det för halvtrevligt...
Det var lite kul när vi skulle till stan, ringde Edvin som hade annonserat ut svarttaxi på facebook, skön pris förhandling:
Jag: Vad ska du ha från skjutbane till stan då?
Edvin: Vet inte? hundraspänn blir väl bra?
Jag: HUNDRA SPÄNN?? då kan jag ju lika gärna åka vanlig taxi!!!
Edvin: Ja men du får ju pruta lite, hehe, en femtilapp då?
Jag: Äsh du får 60!!
Edvin: Haha omvänd prutning, skön!
Tack vare groopens matematiska brister var vi helt plötsligt en för mycket vilket resulterade att jag fick åka i bagageluckan och nu snackar vi inte en kombi-baklucka, ett glas vin till och Edvin hade fått sanera spya resten av kvällen.

Nu måste jag försöka kurera mig och komma igång med lite skissning. Dan och Edit skulle komma förbi sen och se hur det går för mig, lite jobbigt att jag typ inte kommit nånstans och att jag är skitdålig på att skissa när jag är bakis.

Livet är bra underbart ändå!


.

paint <--- Länk



Korkad tom och... Tom. Ja jätte tom faktiskt!

Glömmabort och Läggatill 2:0

Glömde visst bort att skriva 3 saker.

1: Min datorn har tur, han är en maskin och ingen människa, hade det varit en mänskilg sak utav det manlige könet hade den haft otur.. Jag vill nämligen skära kuken av den! Han vill inte som jag och det beror, hör och häpna, inte på min uppkoppling den här gången.

2: "Time To Pretend" med MGMT är mycket bra låt.

3: God natt!

Smörja

De perioder jag inte hinner blogga var 4:e timme brukar jag klura på tusen och en saker att skriva i bloggen, sen när jag väl sätter mig så kommer jag ihåg......      noll saker.

Jag har haft en humör-topp de senaste dagarna, förutom vädret beror det nog på något otroligt korkat som jag säkerligen kommer att ångra, det kan faktiskt inte gå någon annanstans än åt helvete vad som än händer men hursomhelst har tanken på det ändå fått mig på rätt fint humör.. Att saker går åt helvete är något man får räkna med om man ska lyckas hålla "Korkad tom och glad" igång och det måste jag ju, annars skulle jag vara helt omöjlig att umgås med för tillfället...
Om ni tycker att jag pratar i gåtor nu så har ni antagligen rätt.

Boken jag läser börjar ta form, har hänt sjukt mycket de senaste sidorna men jag är lite orolig att det är just dom sidorna då allt händer i boken, kan bli lite trist att läsa om följderna resten utav boken men jag vägrar lämna ännu en bok halvläst så det blir till att fortsätta.

Matte K glömde en matlåde kille:
Han som ena veckan kommer med värsta hälsosamma gourmé maten i fin matlåda. Nästa vecka kommer han med maten nertryckt i en plastpåse, fortfarande rätt väl-lagad mat men i slutet av veckan är det mest makaroner och veggebullar som är nertryckta i påsen. Nästa vecka är det en mix av billys pan pizza, falafel från äckelpizzerian över gatan, färdigrätt från dafgård och grekisksallad från La Siesta. Man kan ofta se på killens skäggväxt vad som kommer att plockas fram ur kylen när det är lunchdax..
Analysen på vad vilken civilstatus killen har får ni välja själva eller så kanske Matte K kan ge honom ett namn.

Har föresten tänkte på det där med Matte B och Matte K. Jag menar matte B har nog dom flesta av oss läst men matte K? Existerar det ens? Borde han inte heta Matte C som så många (minus mig och några andra loosers) faktiskt också läst? Det skulle även bli mer rättvist då han ändå heter Carlsson och Karlsson... Men vad snackar jag om egentligen? Då skulle man ju inte kunna kalla honom för K eller ;keyjj som det så vackert heter på Engelska. och ett K är ju alltid ett K, inget man kan ändra på bara genom att försöka vara logisk...

Näe nu blir det smörja igen, ska nog återgå till att rita nakna kroppar!

Pyssen och Krämen!


Propp mätt!

"Propp mätt" är ett kod ord för väldigt tjocka människor (speciellt kvinnor), "Mat intresserad" är steget före, då man inte riktigt kan beskriva människan som fet utan mer att den är på god väg att bli det. Inget av detta är väsentligt då rubriken inte syftar till människor med vikt problem utan endast till att jag vill spy. Jag har ätit pizza idag, det var längesen och jag hade glömt bort hur äckel mätt man kan bli utav pizza, det var flera timmar sen jag käkade skiten men eftersom jag aldrig kan sluta äta när jag känner att det är nog så kommer jag vara äckel mätt tills jag somnar..
Hursomhelst var det i trevligt sällskap som pizza "avnjöts" jag och K tröck den Italienska måltiden med 2l cola framför Pulp Fiction, det var inte igår man såg den filmen och trots sina år på nacken håller den fortfarande, mer än håller...

Jag har tagit åt mig intryck hela dagen idag, betraktat saker i detalj och sett skönhet i massa saker som man annars inte tänker på, jag blir sån ibland.. På gott och ont.. Jag är ju knappast killen som behöver analysera mer än jag gör, som Mor min alltid har sagt till mig när jag har biktat mig med diverse problem "Du måste sluta analysera allt hela tiden" men i det här fallat är det nog mest gott, speciellt med tanke på ansökningen till skolan, nu måste jag bara få ner skiten på papper vilket är lättare sagt än gjort när man är inne i period då pennan inte vill fastna på pappret.

Jag har börjat läsa igen, onåd heter boken. Vet inte om jag tycker att den är så jätte bra men den fångar mig ändå och språket i den gör att det flyter på ruskigt bra. Borde egentligen läsa något på engelska då jag behöver bättra på min stavning i detta internationella språk men eftersom jag skriver som en kratta även på svenska är det nog positivt att jag läser något what so ever...


Om jag skriver mer nu så kommer det bara flumma ur ännu mer.. Hade tänkt att somna till Dexter men det blir nog boken som får sluta mina ögon...


God natt ladies and gents!


Gömmabort och läggatill

Jag glömde att skriva att jag idag, ännu en gång kunde konstatera att vissa brudar är dumma i huvudet...

Inget nytt under solen... som man säjj...

Tisdag 15/4

Andra dagar flyter allt lite bättre och man måste inte kosta på sig leenden, dom kommer istället automatiskt. Idag har varit en sån dag..

Ett litet missöde var dock när jag klev in på vårdcentralen där det jobbar en sjukt söt tjej och det alltid är kö så jag får lov att lägga posten på disken.. Jag blev först glad när jag såg att det inte var någon kö och jag målade upp en bild om hur jag för en gång skull kunde ge posten direkt i handen och få tillfälle att flörta lite... Till min stora besvikelse var det helt tomt bakom disken... Suck

Nu är jag lite för trött för att komma på något vettigt att skriva, ska försöka skissa lite sen blir det nog att pallra sig över till K för att avnjuta en skön rulle eller så...

Måndag 14/4 2008

Vissa dagar går precis allt som kan gå åt helvete just ner ner dit... Till helvetet.

Idag har varit en sån dag!

Haha

Mange schmidt  kommer in sådär.

blash..

Rent hus var riktigt underhållande, dom där två snubbarna dom var hemma hos och skulle städa var verkligen inte från den här planeten.. Men dom var nöjda med det nystädade resultatet förutom när "gotland" fick syn på dom tända ljusen "Fan vad bögigt! Finns det någon normal kille som har ljus i badrummet?"
Det får vara hur bögit det vill med tända ljus i badrummet och han får gärna lägga till mig i kategorin onormal, men jag kan lova honom att det som mina ljus i badrummet har gett mig är så långt ifrån bögigt man kan komma. Även om såna aktiviter mest är obekväma och bökiga i ett badkar när man är två meter lång, men det hör inte hit.

Jag blev rätt städ peppad när efter programet så jag började med att stuvaom lite i garderoben men så fick jag lite ont i huvet och bestämde mig för att slösa bort lite tid framför datorn istället..

Nu vet jag inte vad, ska väl ta tag i skiten ordentlig innan Tuunanen kommer och plockar upp mig för en film chill kväll..

Puss på er!



Så...

Duschat
Varit på affären
Lagat gourmet käk
Käkat gourmet käk
Fastnad farmför tv:n, "Rent hus" den här gången men det tänker jag se klart med gott samvete för det kan vara bra städ inspiration...

Yo! Ses om 2......................   h




Det här skrevs 15:41 och jag trode det var publiserat men det hamnade tydligen i arkivet istället..

jaha...

...ca två timmar har gått då och fort har det gått..
Det blev en omelett och så fastnade jag framför talangjakt 2008, kollar endast på tv när jag har en massa annat som jag måste göra, sen msn bokades det in en filmkväll med grabbarna M M K. Så har det pratats en del i telefon..
Jag är värdelös men nu har jag satt på Miss Li via myspace och hur o-coolt det än är att lyssna på Miss Li så blir jag sjukt bra humör utav skiten.
I torsdags var jag super deprimerad hela början utav dagen, verkligen super deprimerad, tills det kom en ny låt med henne på p3, den fick mig in i "korkad tom och glad" stadiet igen vilket fick mig att springa på som en tok och dansa samtidigt som jag delade ut posten i typ världens högsta höghus, jag tror tillochmed att jag kostade på mig ett Leende.. Tack för det Miss Li! Nu tänkte jag låta dig hjälpa till med städningen...

See you in 2 hours...

Söndag

Söndagar är en bra dagar att läsa lite bloggar..
Det är kul att se att en massa bloggar blivit uppdaterade men som vanligt gör man tabben att surfa in på Stora Kalles blogg och ser som vanligt den härliga rubriken "Dedikerat Gevetsson"... Kom igen Kalle!!

Nu ska jag äta macka med ägg på vilket jag gjorde hela dagen igår, nackdelen med att köpa skit mycket ägg och glömma bort dom, för att sedan komma på det lagom tills datumet börjar ta slut.. Men vafan äggmacka är fina grejer och vem vet kanske lyxar jag till det med en omelett???

Jag känner mig lite tråkig idag, när tröttheten gett med sig (kanske efter äggmåltiden) ska jag söndagsstäda skiten ur den här lyan och göra allt som ska göras snabbt som fan för att sedan inte ha någon ursäkt till att inte sätta mig med arbetsproverna. Det är verkligen skit svårt att sätta sig och skissa när motivationen inte är på topp men en mans gotta göra what en man måste do, som dom säger där i staterna..

Jag funderar på att uppdatera den söndagsbloggen varannan timme för att dokumentera hur långt jag har kommit, för att ni ska kunna se hur jävla värdelös jag är på att göra vettiga saker.. Eller vem vet det kanske peppar mig till att verkligen gör dom vettiga sakerna??

Det återstår att se, vi ses om två timmar då... Tummis!

helgen

Springa jätte fort
50års kalas
Socker chock
Häng med Dan
Sprit
Jazz
Skott i ögat
Häng med barndoms grabbarna
Bada bubbelpols"tunna"
Trött
Trött
Trött

Dagen som idag.

Dagen som idag.


"Hela världen är så underbar, när man är korkad tom och glad" sjungs det i en låt på p3, inte mycket till låt men den där raden beskrev min livssituation rätt bra för tillfället, istället för att lyssna till tankarna och hjärtat försöker jag vara korkad tom och glad.. Och jag lyckas fan rätt bra med det... Yeah! go koffe!


Igår och idag har jag blivit överöst med komplimanger för jobbet vi gjort i projektet, till och med på papper, beröm från rätt viktiga väldigt högt uppsatta personer inom företaget, såna personer som annars inte känner till vårat lilla kontor. Vid såna tillfällen känns det rätt kul att man är med där och jag blir lite stolt över att det jobbet jag har gjort kan imponera så pass. Nackdelen är att ju mer beröm man får från toppen desto mer skit får man av sina kollegor. Har hört hela dagen "Vi är värdelösa, det är bara ni som är duktiga. Inte ska vi ha nå beröm vi inte". Vafan skulle dom få beröm för ett jobb som jag och annan person har gjort??... Dagis!!!


Måste nog se till att ingen från jobbet läser den här Bloggen :)

Annars rullar allt på, jag knarkar och knullar som vanligt.


Marsipan

Det var ett tag sen jag skrev. Sen vi sågs senast har jag mest knarkat och knullat horor.

Jag har även hunnit med att se en del filmer de senaste dagarna.

Wristcutters: A love story var en charmig liten historia. Lyckades bli lite kär i Shannyn Sossamon, vackrigaste kvinnan jag sett på länge!

The Darjeeling var helt ok, det bästa med den var att den utspelade sig i Indien och att dom var på en del platser där även jag har satt min fot. Det växte en längtan som det alltid gör när jag ser något därifrån, en stark vilja att återvända som jag inte kan förklara. En dag när jag blivit rik eller iaf har en någorlunda ekonomi kommer jag bjuda med någon familjemedlem ner dit, kanske Storasyster eller Mamma?

Super Bad var en små rolig nörd rulle, rätt flippad faktiskt. Kände att jag kunde identifiera mig lite med en utav nördarna och då menar jag inte "Mc Lovin" Kanske är man lite små nördig??

The boondock saints vet jag inte riktigt vad jag ska säga om mer än att den var sevärd.

Eastern promises bör ses. En sjukt tragisk historia, bra skådespeleri och en av de värdaste våldsscener jag någonsin sett.


Åså lite skönt Utube

En liten skratt.
Cool kille

En fascination (lite långt men kolla hela, kan verka tråkigt i början, blir ni besvikna får ni pengarna tillbaka)
Mucka med mig och du muckar med hela min familj


RSS 2.0