Inte...








... Få panik nu!

Bor länge.. eller två nätter iaf!

Sitter lite små lurig i Borlänge och utnyttjar mitt mobila bredband
Ska börja med att berätta om gårdagen. Efter det som skrevs igår, så gick jag i dimman ett tag, förstod att det var dags att aktivera sig. Tog hojjen till Morsan och sen därifrån till Lövudden för att lira lite boll med Martin trion och några till, jag var kassare än jag minns på fotboll men det kändes ändå skönt att springa runt och jaga en boll i värmen, adrenalin!! Behövligt.. Sen ringde mobilen och allt började suga igen.
Efter bollen drog jag och kollade K:s lya, tror han kommer få det jävligt soft där och tack vare hans feta säljs som genererade i gratis biobiljetter bjöd han med mig på bio, vi såg en komedi som hette "dumpad" det var en film som satt där den skulle, han hakade på hem och fixade lite Internet ärenden, jag snackade av mig lite och kände att jag är the luckiest man alive som har vänner omkring mig.
Imorse blev jag uppplockad för att åka bil hit till Borlänge, det var en soft resa, men jag tänkte mycket på henne, tänkte på hur fint allt skulle kunna vara om det bara kunde vara enkelt, eller jag tänkte nog mest på hur fin hon är.
När vi kom till Hotellet kunde vi inte checka in direkt, vi satte oss och chillade till det kom en quality hotel kvinna och frågade om vi var från posten.
-Jupp
-ok ni ska vara i konferens rum 8, ni kan gå upp och äta mjuk glass och popcorn.
-VA??? (i kör)
-Ni kan gå upp och äta mjukglass och popcorn (som om inget vore det minsta konstigt.
Vi går upp och diskuterar om hon var allvarlig eller inte och vad möts vi av? Jo en fet mjukglass maskin och en popcorn maskin, en uppsjö utav strössel och en kaffe apparat, skön frulle liksom.
Kursen höll på från 09:00 och avslutades med att vi blev tilldelade grupparbeten som ska vara inlämnade imorn bitti, det var ingen liten uppgift och vi körde fram till 21:00 då vi tröttnade och jag drog ut för hooka upp Mälis som härligt nog också sov i Borlänge just inatt, vi tog ett par bira, spelade dart och snackade lite skit. Jag hade jävligt trevligt förutom när jag försvann i tankarna några minuter under dart liret.. När det var dags att gå till hotellet frågade han om hur det gick med henne och jag fick prata, han lyssnade och jag behövde inte känna mig dryg, än en gång kände jag mig lycklig över att jag har så jävla bra vänner.
När jag kommer in till hotellet möter jag mina kurskamrater i reseptionen sugandes på öl och vin, jag tog en Bärs och socaliserade lite, jävligt trevligt faktiskt. Snackade mycket med Sara, hon är bra, jävligt bra, hade inte hon haft snubbe och jag inte varit så borta i tankarna hade jag bett henne gifta sig med mig.
Jaha nuvar det slut på både gårdagen och dagen, hursomhelst är jag jävligt glad över att vara här, har varit en jäkligt bra dag med skönt gratis käk och sköna människor.
Härligt när man kan koppla bort att man mår piss bara för allt är så jävla bra! Blir lite segt att göra klart och redovisa grupparbetet imorn bara men jag tror det kommer bli en fin dag imorn igen!

pöss och kräm!!!

tom

Glider runt i en dimma just nu, gör saker på rutin och försöker lägga pussel i skallen, det går inge vidare.
Det hände mycket under kvällen, natten, morgonen och jag fick svar på det mesta, dom flesta svaren var precis vad jag ville höra, men en grej jag fick reda på förstörde allt. Så jävla typiskt.
Nu försöker jag komma fram till om det som hände var positivt eller negativt, för tillfället känns det som att det antagligen var det bästa som kunde hända även om det suger.
Det bästa är att jag var helt ärlig och berättade precis hur jag känner, det är något jag velat gjort länge.
Hursomhelst ångrar jag ingenting, jag skulle kunna ha lite dåligt samvete men det överlåter jag till någon annan.

Näe nu ska jag käka lite skön frulle, hämta tvätten i tvättstugan, cykla till morsan och sedan försöka hitta på något, kollar antagligen in K:s nya lya.. Det mesta blir antagligen på rutin men när det är så här fint väder känns det ändå rätt ok att gå runt i en dimma..
Nästa vecka kommer det bloggas från Borlänge, första gången jag kommer ha riktig nytta utav det mobila bredbandet.. Nästa vecka blir en bra vecka!!!!


Rock n roll!

RSS 2.0