Christoffer

Christoffer blir 25år gammal iår.
Den här helgen åkte han till jobbet klockan 05:30 på fredagen och kom hem typ 20:00 på söndagen med sköna minnesluckor och bakfullare än bakfullast, om han inte fortfarande var full? vem vet? 
Han brände så mycket pengar att han redan längtar efter den 25:e och han har en jävla tur att han inte sitter i häktet någonstans i Finland, Stockholm eller västerås. Imorse åkte han till jobbet skakig och svettig, det var antagligen den värsta dagen i hans liv. Hans kläder ligger kvar på råby och hans nyinköpta solbrillor och kepa ligger kvar på en färja. Kepsen kastade han in på en toalett för han fick för sig att han var ful och givetvis var det kepsens fel. Solbrillorna ligger nog i polen varifrån dom blev utkastade med buller och bong, han kan verkligen inte minnas varför och han förstog nog inte varför heller men när jag började käfta med vakterna tyckte en vän att han skulle lugna ner sig, dom hade tydligen hotat med att ringa polisen. Mobilen hans har börjat funka hyfsat som den ska efter den där duschen han tydligen tog med kläderna på. Han har svaga minnen från kvällen i västerås, han minns lite svagt att han bråkade med en jobbarpolares bror men han minns också att han bjöd denne på en drink sen vilket får det att kännas hyffsat ändå. Han träffade en del jobbar polare men är inte riktigt säker på hur många och vilka, han vet bara att dom flesta på jobbet redan visste att han skulle vara sliten när han kom dit..
Han är iaf lite glad över en sak, att han inte gjorde något med den där minst 50åriga kärringen som tok-raggade på honom och talade om att hennes man inte var några problem eftersom han inte var på båten, han minns att han för en stund tänkte att var man borde göra det men en dubbelt så gammal och gift kvinna men kom tydligen bättre tankar... Dom där bättre tankarna var nog det positivaste på hela helgen.. Att han dök upp på restaurang besöket med familjen i fredags lagom glad i hatten känns också rätt pissigt, han tror han skötte sig rätt bra men har något minne av att hans Mamma sa något istil med "det är ju helt otroligt att man ska behöva skämmas".

Hursomhelst tänker Christoffer ta tillvara på det faktum att han fyller 25 iår och att han uppenbarligen inte kan bete sig när han dricker alkohol... Det blir en paus nu igen, antagligen en lång sådan också. De senaste dygnet har han känt sig rätt värdelös och att hans liv redan är förstört men nu känns det lite bättre med den saken, folk glömmer saker, tiden reparerar saker och han vill ju ha förändring mer än någonsin nu så det kan ju sluta hyfsat det här. Bakfyllan börjar släppa också, han är nog helt återstäld på onsdag.

Kommentarer
Postat av: Mattias Carlsson

Hej jag heter christoffer jag är 20 nånting år.

2008-05-11 @ 21:04:00
URL: http://fyrabuggoenacocacola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0